Wie zijn wij?


Welkom!

Ik hoor het al ... nog een naaiblog op het net!

Mijn man stelde mij een tijdje geleden voor om een blog te beginnen. Sinds oktober 2013 maak ik af en toe eens een creatie voor mijn kinderen. Ik trok foto's en postte ze onmiddellijk op Facebook.
Een blog kon mijn hobby's wel mixen: creatief zijn met stof en foto's trekken. Daarnaast sta ik ook graag achter het fornuis in de kookpotten te roeren. In het dagelijks leven ben ik juf in het 3de leerjaar.

De liefde voor de naaimachine is eigenlijk niet ver te zoeken. Ik ben namelijk de dochter van een naaister en eveneens een kleindochter van klerenmakers. De naaimachine of zeg maar machines waren niet ver te zoeken bij ons thuis. Mijn mama heeft een winkel waar retouches welkom zijn. Mijn meme (80+) maakt van de kleinste lapjes stof of versleten kledij de leukste dingen, terwijl mijn pepe hielp met de retouches. Creatief bezig zijn met stof zit dus wel in het bloed...

Waar komt de naam vandaan?
Jade en Eden zijn mijn twee deugnieten die centraal staan in mijn leven. Aangezien mijn meeste creaties naar mijn twee kinderen gaan en ze mijn tijd helemaal beroven, heb ik gekozen voor de blog de naam van mijn kinderen erin te verwerken.Jade °2010ochtendhumeur, eigenwijs, recht voor de raap, brut, onhandig, gefrustreerd, allesweter, uitdager, houdt van zwierrokjes en kleedjes, puzzelfreak, tekent graag kindjes, heeft geen zittend gat en maakt voortdurend dans- of turnbewegingen.


Eden °2012: altijd opgewekt, korte huilbuien, onbezonnen, ritmegevoelig, knuffelaar, een echte charmeur, gulzigaard, snoeper en momenteel een echt na-apertje.

Reacties

 1. mijn oudste is ook van 2010, jongste van 2013
  hier is den oudste ook zeer creatief en de jongste een wildebras
  daarmee kan ik ze het beste omschrijven

  zelf ben ik beide geweest, nu op dit moment overwegend creatief en minder wild ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zal iets in het water gezeten hebben toen denk ik. Hier ook eentje van 2010 en eentje van 2012 met dezelfde beschrijvingen... :D

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. ūüėć