Verjaardagstraktatie: ijsjes in de winter

Jeeeeeeeeuj,  ijsjes dachten de kindjes van Jade haar klas.

Hopelijk waren ze niet te veel ontgoocheld ... maar volgens  Jade en haar juf hebben ze alles mooi opgegeten. Het was eigenlijk echt wel praktisch ... geen gesmos :) De cake bleef mooi zitten op het hoorntje.



Hoe maak je deze ijscakejes?

1) Koop hoorntjes met een platte bodem. Je kan het ook perfect met gewone hoorntjes, maar dan heb je best een staander nodig waar de hoorntjes in kunnen rechtstaan. Dat maakt het gemakkelijker om ze te versieren en te presenteren. Zo'n staander kan je vinden in AVA-papierwaren.

2) Beboteren en bebloemen van de cupcakevormen. Smeer de holletjes in waar normaal gezien de papieren vormpjes in komen.




3) Cakebeslag: Vul de holletjes nu met het beslag van de cake.Vul ze niet tot aan de rand, net iets meer dan de bodem is voldoende.


4) Hoorntjes: Zet nu de hoorntjes over het beslag.


5) Oven: De cakejes mogen nu in de oven op zo'n 190°C voor zo'n 20 minuten.


6) Zo zien ze er goed uit ... ze mogen uit de oven.





7) Versieren: Je kan ze versieren met suikerpasta of met crème au beurre ... hier heb je eindeloos veel mogelijkheden!




Wie twijfelt of de cake er echt wel vast inzit ... een cakeje doormidden gesneden. Deze is wel met marmercake gemaakt.


SMAKELIJK

PS: Als je ze uitprobeert ... laat zeker iets weten!







Reacties

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. 😍