Help! Batman in de problemen!


De Mitch sweater is hier al verschillende keren vanonder de naaimachine gerold! Het blijft een leuk, gemakkelijk patroon waarmee je wel wat kan variƫren. De vorige Mitch kan je hier en hier bekijken.

De stof ... ja wat kan ik er anders op zeggen ... verliefd! Het zwartwit dat komt bij mij overal terug. In mijn interieur, in mijn eigen kleerkast en ja meer en meer ook in de kinderen hun kleerkast.
Onlangs maakte ik voor kleine Robyn de Ernest sweater en ook voor dochterlief maakte ik een Emma sweater. (moet nog geblogd worden) Eden was de laatste in het rijtje en dus was er niet genoeg stof voor de mouwen ... maar daar was snel een oplossing voor: de mouwen in het zwart.Eden is tegenwoordig in de ban van alle superhelden en dus ook van Batman. Ik tekende op een kladpapier een batmanmasker en wanneer ik het eindelijk goed vond ... knipte ik het uit flexfolie en strijken maar! Eigenlijk deed ik dat wel met een bang hartje! Mijn laatste ervaring was eigenlijk niet zo goed ... het kwam helemaal los en de T-shirt was voor de vuilbak. Zoonlief heeft de sweater ondertussen al 2 dagen aan ... en ja ... het komt alweer wat los.
Iemand een oplossing?Ik krijg al schrik om deze sweater te wassen!

Reacties

 1. Was je de stof voor voor je de flexfolie erop perst? Je moet behalve persen op de buitenkant ook altijd eens persen op de achterkant en nog eens nastrijken... Verder best binnenstebuiten wassen en geen droogkast gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Desnoods stik je het rondom vast... en langs de binnenvormen. Met een geleidevoetje natuurlijk makkelijk netjes te doen.

  En toffe trui!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Idd, voorwassen verhelpt meestal dat probleem ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. šŸ˜