De vloek op Barbara


De Barbara jurk verscheen vorig jaar in LMV. Niet echt iets dat al in mijn kast hangt. Het knopenpad en de strik vooraan samen met de frons achteraan spraken mij wel aan. Ideaal om te camoufleren.


De perfecte stof vond ik bij StoffenVanleuven en onmiddellijk ging ik aan de slag. Het lag mooi geknipt klaar en het voorpand en achterpand was deels genaaid en toen belandde het onafgewerkt in de kast.



Enkele maanden geleden, in april/mei, begon ik opnieuw met het afwerken van de jurk. Wie mij via instagram volgt, heeft dit stofje al eens zien passeren... maar opnieuw moet ik toegeven dat de jurk niet was afgewerkt. Het oorspronkelijke plan was om deze jurk aan te doen tijdens een communiefeest van één van onze vrienden hun kindje. Dat was dus niet gelukt! Ze was veel te groot en had geen zin en fut meer om weer opnieuw alles los te maken en ik vond de juiste knopen niet op tijd.


Net voor onze reis moest de jurk echt wel af zijn, want ik wou Barbara echt mee op reis. Een nieuwe deadline! Eindelijk gelukt ... alhoewel de knopen me heel wat stress hebben bezorgd!



Nu de jurk eindelijk af is geraakt ... 
vind ik mezelf er heel lomp in... 
wat denken jullie?
Enige tips?


De achterkant was iets dat me onmiddellijk aansprak!





 Als afsluiter een familiefoto :-) met Eden die op de voorlaatste dag van onze reis nog naar de dokter mocht om zijn kin te lijmen ...



 Een mooie herinnering aan een leuke reis in Bulgarije! #vakantie2018 


Reacties

  1. Ik vind het een heel mooie rug. Deze heb ik gepind om ook eens te maken. Ooit ... Ik denk dat de decolleté dieper had gemogen voor jou en dat zou veel veranderen aan de jurk. Ofwel meer richting V-hals. Als je bovenste knopje open zet, krijg je mss al dat effect den beetje?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de Barbara deze zomer ook gemaakt. Wat een werk! Al die kleine stukjes! Maar het resultaat mag er zijn. Ik ben er heel blij mee. Jij hebt een heel mooi stofje gekozen, dat goed bij je past. En ik vind helemaal niet dat je er lomp mee lijkt, integendeel. Het staat je heel leuk! Prachtig op je rug, maar de voorkant mag er zeker ook zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de jurk wel mooi, alleen vind ik knopjes te donker. Ik denk dat het mss mooier zou zijn met bleke (witte?) knopjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sonja Klijnstra Veenstra15 april 2024 om 15:55

    De jurk staat je prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. 😍