Een stijlvolle Julia


Ik zocht naar een leuke, comfortabele sweater en vond de Julia Sweater. 

Ik had hem een tijdje geleden voor Jade eens gemaakt en dat smaakte naar meer! Zo'n simpel pulletje zit in nog geen half uurtje in elkaar, als je alle opties achterwege laat natuurlijk! Want het patroon voor volwassenen is zeer gevarieerd! Nu had ik echt geen tijd om er een ingewikkeld model van te maken ... de stof vraagt het niet, vind ik.
Ik maakte dus een Julia, het basismodel maar met een wijde hals.Ik kocht het stofje een tijdje geleden bij Bambiblauw op het Stoffenspektakel in Aalst. Een goud/zwart/glitterend sweaterstofje. Ik zag er direct een Julia in ... maar had toen het patroon niet. Plots zag ik dat ze de papieren patronen van Compagnie M ook verkochten ... maar natuurlijk net voor mijn neus kocht iemand de allerlaatste Julia Women ... gggrrrrr.
Uiteindelijk kocht ik het patroontje gewoon online via Compagnie M met 15% korting :)

Nu moet ik zeggen dat ik hem zalig vind om te dragen, echt heeeeel comfortabel.
Maar toch heb ik een klein minpuntje: echt flatterend vind ik de Julia niet. Het is precies toch niet echt mijn model. Mijn man vindt het maar niets ... wat vinden jullie?


Reacties

 1. Ik vind hem wel heel mooi!!!

  Liefs
  Unique Marieke
  www.uniquemarieke.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De volgende een beetje innemen aan de zijkant... daar heb je nog plaats over... En dan zal het wel wat flatterender zijn... denk ik :) Maar vind het wel al mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, das even zoeken hè? Idd nog iets innemen, maar ik vind m ook te lang bij jou! Ik zeg je moet altijd ergens je beste punt laten zien ;) Als alles omhuld is, wordt t eerder vormeloos ofzo... Maar met dat stofje is t wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig!
  Ik vind de julia steeds leuk als hij eenkleurig wordt gemaakt!!! Heel tof en stijlvol!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. o ja die mag er wezen, die Julia van jou!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. 😍