Gold


Het einde van het schooljaar zit er al weer bijna op! Tijd om afscheid te nemen van mijn klasje. Ik zal ze missen met (b)engeltjes van het derde leerjaar!

Begin juni was het even stralend weer als nu... we waren gezegend met zo'n weer voor het schoolfeest! Mijn golden boys & girls blonken in het zonnetje.

Het thema voor het schoolfeest was 'Iedereen kleurt mee' dus moest elke leerkracht een liedje zoeken met een kleur. De kleuren rood, groen en geel waren snel gekozen ... je kan waarschijnlijk al raden welke liedjes ... rood van Marco Borsato, green green grass of hope en de yellow submarine ...
Ik heb lang zitten twijfelen, maar uiteindelijk ging ik voor GOLD van Gabriel Rios. Een nummertje dat niet evident is voor kinderen. Wanneer ik de kinderen (3de leerjaar) het lied liet horen... vonden ze het fantastisch. En zeker toen ze hoorden dat ze met linten mochten dansen!
Het dansje zat uiteindelijk nog vlot in elkaar ... nu was het enkel nog de kledij!

Voor de meisjes maakte ik een simpel rokje in gouden paillette stof die ik in de lokale carnavalswinkel vond. De rokjes waren eerst iets te lang dus heb ik er een strook afgeknipt.  Deze strook heb ik gebruikt om een soort van sjaaltje te maken.
De jongens droegen een zwarte broek met witte T-shirt. Deze werden gepimpt met een gouden vestje in dezelfde stof als de rokjes.  Ook hier gebruikte ik stroken voor hun heupen.

Ze zagen er prachtig uit ! En ze hebben ook prachtig gedanst !Reacties

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. 😍