Een verloren berichtje ...

Een verloren berichtje ...

Eindelijk eens foto's kunnen trekken van mijn Sunny Pants.  Ik had dit berichtje al een tijdje geleden gemaakt, maar de foto's bleven weg. De broek is ondertussen al een paar keer gedragen en gewassen EN zit zeer comfortabel :) een aanrader!


Ik heb ondertussen ook een kleuranalyse achter de rug ... een zeer leuk cadeautje van mijn meter gekregen :) Het was een leuke ervaring met m'n tante, meter en Karlien. Daar ontdekte ik dat ik vrij veel kleuren kan dragen omdat ik een vierseizoenentype ben :) Maar een uitblinker is toch wel petrol. (Wat vinden jullie?)
Wil toch wel lukken dat petrol toch één van mijn lievelingskleuren is! De stof was dus een voltreffer! Niet dat ik kledij/stof niet meer ga kopen omdat het mijn kleur niet is hoor. Wanneer ik iets graag zie, dan zal ik dat aandoen!En dan nu het berichtje:

De lente is stilletjes aan in zicht ... dus is het hoog tijd om uit mijn winterdipje te geraken. De laatste maand was ik precies zo moe, futloos en had steeds voor alles tijd te weinig ! Ik genoot dan ook meer van de brandende haard, de geurende kaarsjes, mijn zetel en het lekker warme fleecedekentje waar ik na al het werk in het huishouden zoooooooooooooooooooooooo naar verlangde.

Maar sinds een paar dagen is het zonnetje terug van de partij en dat heeft mij ook wat wakker geschud! De zonnestraaltjes geven mij echt meer energie! Dus ook meer energie om achter de naaimachine te kruipen! Wat ook een grote hulp was om stilletjes aan weer te beginnen, is het naaicafé waar ik om de veertien dagen naartoe ga. 

Mijn stoffenkast begint groter en groter te worden en toch had ik precies geen stof om iets te maken. Tot ik mezelf realiseerde dat ik ergens in september of oktober al een prachtig stofje geknipt had om een Sunny Pants van LMV te maken. 

In een vorig bericht kon je de bijpassende oorbellen en sjaal al zien, maar toen was de Sunny Pants enkel geknipt en niet gestikt geraakt ... en vandaag is ze eindelijk klaar! En nog steeds ben ik verliefd op het stofje!Bij de vorige broek maakte ik twee knoopsgaten in plaats van de metalen ringetjes, maar deze keer heb ik ook deze weggelaten. De elastiek is voldoende om de broek niet tot op mijn knieën te laten zakken :-) En ze zit eigenlijk wel zalig! Lange leve de comfy pants!

Nog een extra detail is de gouden paspel aan de zakken. Deze maakt het helemaal af...
En dan nu de andere foto's:


Patroon: Sunny Pants LMV
Stof: Stoffen van Leuven
Paspel: Pand42

Armband: H&M
T-shirt: Vera Moda
Ketting: JBC


Je kan nog steeds meedoen aan de GIVE AWAY :) dinsdag 21 juli maak ik de winnaar bekend!

Liken op Bloglovin'  en een leuk berichtje achterlaten via de link :) Veel succes!


Reacties

 1. Heel mooie Sunny pants,ik heb die van mij ook graag aan.Toffe foto's ook en de zak afgewerkt met paspel moet ik misschien bij mijn volgende ook eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi, vooral de afwerking! En inderdaad, petrol staat je beeldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig stofje zeg! En die gouden paspel maakt het helemaal af.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit stofje is gemaakt voor deze broek! En ideaal te mixen met andere kleurtjes, erg mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. 😍