Lotta gaat naar de zee


Toen ik enkele weken een Lotta voor mezelf naaide, heb ik geschreven dat er nog gingen volgen! Bij deze heb ik mijn woord gehouden! Maar nu is het geen Lotta voor mij, maar voor Jade.

De laatste tijd heb ik nogal aan selfish sewing gedaan ... een jumpsuit, een kleed, een short (moet nog gepost worden) en Jade bleef maar vragen, alƩ eerder zagen: "Wanneer ga je iets voor mij maken????" Dus voelde ik mij wel een beetje verplicht om ook voor haar iets te maken!

Het stofje "Gnome Pants van Cotton + Steel" dat ik eerder bij Bellelien kocht, lag al een tijdje in de kast! Ik vond het zo mooi en ook wel een beetje duur dat ik er iets heel moois mee wilde maken! Stiekem wou ik het voor mezelf houden, omdat de kinderen zo snel uit hun kleertjes groeien... en ik niet meer :) Gelukkig is Jade heel blij met haar nieuw rokje. Ze wou hem perse meenemen op reis naar Kos. En ook de fotoshoot vormde geen probleem (want foto's van haar trekken, is geen lachtertje)
 Ik heb de Lotta een roze onderrok gegeven zodat ze het deze winter met een kousenbroek ook kan dragen! Zo heeft ze er wat langer geniet van.

Vandaag zijn we mijn grootouders eens gaan bezoeken in Bredene. Ondertussen zijn ze 84 en bijna 83 jaar oud en vertoeven ze de zomermaanden in een caravan aan zee.  Het zal waarschijnlijk hun laatste jaartje zijn, want mijn meme ziet het niet meer zitten om telkens zo'n verhuis te doen. Ze hebben hun caravan gekocht toen ik net het levenslicht zag en heb er elke vakantie mogen genieten van zon, zee en strand ;) Profiteren van elk moment was dus de boodschap. Ik zal het missen ...
Het was de ideale moment om de foto's te trekken!

Hier komen dan de foto's:

Je kan trouwens nog steeds deelnemen aan de GIVE-AWAY voor mijn eerste blogverjaardag!!!
- door een reactie achter te laten op het blogbericht
- en door volger te worden via BLOGLOVIN


Stof: Gnome Pants van Cotton + Steel
Patroon: Lotta van Compagnie-M

Reacties

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. šŸ˜