Flamingo's zusterliefde


In mei werd mijn zusje 25 jaar ...  voor haar verjaardag gaf ze een flamingofeestje bij haar thuis. Ik beloofde haar een prachtig, zelfgemaakt cadeau. Het stofje mocht ze niet kiezen, dat had ik al zorgvuldig voor haar uitgekozen: een flamingostof uiteraard :) maar wat ik ermee zou maken dat mocht ze dan wel kiezen (rekening houdend met de hoeveelheid stof natuurlijk).

Mijn zus was zeer enthousiast en koos voor de Datura bloes van Deer&Doe. Ik had die toen namelijk net voor mezelf gemaakt zoals je hier kan zien.

De flamingostof moest nog gecombineerd worden met een effen stofje: zwart of wit. Ik mocht kiezen ... dus ben ik eens gaan informeren bij Naaien voor Vriendinnen en zij waren vrij unaniem dat wit het beste was. Ik besloot het toch tegen mijn zus te zeggen ... en toen zei ze: Ik kies dan voor zwart. Uiteraard! Ik wist dat ik het nog niet moest knippen! Kiezen noemen ze dat dan!Mijn zus is sinds deze week op kamp met kinderen die het wat moeilijker hebben. Via Facebook deed ze een oproep om leuke brieven of postpakketjes te verzenden :) Bij deze zal ze een leuke verrassing krijgen. Hopelijk past het perfect! En als hij niet past ... dan heb ik een nieuw bloesje, haha :)Ah en nog een leuk nieuwtje: Ik mag mijn zus haar getuige zijn op haar trouw! En mijn man, die mag getuige zijn van haar verloofde, tevens zijn neef :) om het makkelijk te maken :) We zijn allebei vereerd en zeiden onmiddellijk: JAAAAA !Patroon: Datura van Deer&Doe
Stof: Flamingo (reeds uitverkocht) van Bellelien
Mijn zus heeft ondertussen de haar pakje ontvangen:

Ze ziet er alvast tevreden uit :) :)

Reacties

 1. oh super! dat is een heel mooie top. gewoon in katoen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, flamingokatoentje van bij Bellelien en de zwarte is de Ditte stof van Ikea

   Verwijderen
  2. Oh leuk! Waar kocht je dat patroon, op de site van deer and doe niet meer beschikbaar

   Verwijderen
  3. Ook via de website hoor, maar deze heb ik van een vriendin mogen lenen :)

   Verwijderen
 2. Ik lees de posts even in omgekeerde volgorde, dus van deze ben ik net zo fan van de stoffen combi ;). Ik vind de verschillende snaps leuk gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. 😍