Pam Top op bezoek in Warschau


De Pam Top van LMV ... je kan er niet naast kijken in blogland. Ik was meteen fan van het strik gedeelte. Ik hou wel van strikjes, maar ik vond het er moeilijk uitzien. Dus bleef het vogelstofje die ik kocht op het stoffenspektakel en direct verknipt had liggen. Enkele weken lag ze dus geknipt klaar naast mijn naaimachine ... de tijd, de goesting en de durf ontbraken mij.

De vakantie kwam geen dag te vroeg!
Eindelijk tijd om er eens in te vliegen. Voor even toch want de Paasvakantie is bij ons een drukke vakantie met steeds leuke uitstapjes. Uiteindelijk viel het zeer goed mee en zat mijn nieuw bloesje vrij snel in elkaar. Toen mijn man thuis kwam van zijn werk, zei hij direct dat ik mooi bloesje aan had en of ik het gekocht had.... :-) altijd leuk om te horen!De Pam Top is een leuk bloesje en met enkele aanpassingen naar mijn smaak nog leuker :)
Wat ik veranderde:
- Mouwen vind ik niet leuk aan een zomerbloesje dus weg ermee! Ik werkte af met biais.

- Ik maakte achterpand ook wat langer in een halve cirkel, dan voel ik mij veiliger wanneer ik mij buk. Iets dat ik in de klas veel moet doen :-) Ook hier werkte ik af met biais.De foto's werden in Warschau getrokken in het Wilanówpaleis.En het leuke is ... ik heb nog stof genoeg om voor dochterlief ook een bloesje te maken. Ze vond de stof heeeeeeeeeeeeeeel mooi! Eindelijk ... want Jade is een moeilijk geval op dat vlak!

Reacties

  1. Hey, mooi hoor! Heb je soms een close-up van de afgewerkte mouwopening? Heb je iets aan de opening veranderd? Ik maakte zelf al 3 pam tops en heb er ook al aan gedacht om een mouwloos exemplaar te maken, maar ik vind de mouwopening nogal "diep" vallen. Alvast bedankt!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ze iets kleiner gemaakt. Een beetje ingenomen onder de oksel. Vervolgens met biais afgewerkt :)

      Verwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. 😍