Aster ... Racoon love

Deze stof zagen jullie hier onlangs al passeren ... Ik ben namelijk verliefd op het stofje. Hahaaha zoals op zovele stofjes :-) Maar na een kleedje voor Jade had ik nog genoeg stof over om voor mezelf ook iets te maken. Ik twijfelde eerst of het niet te kinderachtig zou zijn ... blij dat ik er toch ben voor gegaan!

 LMV kwam in de bus en de Aster trui viel me onmiddellijk op ... Het gevolg: een Aster in de Racoon stof van Elvelyckan Design.
De hals daar ben ik eigenlijk voor gevallen. Ik verlengde het patroon omdat ik al via verschillende bronnen vernomen had dat het wat kort was. De mouwen werden ook verlengd met extra lange boordstof.
Ik was zo blij met mijn trui ... tot ik hem aan deed.... een patattenzak ;'( dus bleef ik het wat innemen zodat de taille zichtbaarder werd.
Ondertussen werd hij al veel gewassen en aangedaan :-)Vorige week waren we aan zee. Aan het strand van Oostende vonden we het Q-Beach House. Toen we samen met de kinderen een kijkje gingen nemen bij Wim Oosterlinck in de Studio kwam er een iemand bij mij die ook achter de radio stond (maar weet eerlijk gezegd niet wie het was) om te zeggen dat ik een mega wijze pull aan had! Natuurlijk kon ik het mij niet laten om zo fier als een gieter te zeggen dat ik hem zelf gemaakt had :-)Patroon: Aster Trui uit LMV
Stof: Bellelien

Reacties

 1. Mooie trui... zomerse kleuren
  Ik kies eigenlijk nooit zulke prints voor mezelf: daar moet ik eens verandering in brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Ik heb echt getwijfeld! Zeer blij dat ik het toch gedaan heb! Doen zou ik zo zeggen!

   Verwijderen
 2. Fijn dat je dit durft. Meer mensen zouden dit moeten doen. Geslaagde trui!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh zo'n mooie versie, voor mezelf durf ik die prints meestal ook niet kiezen maar jij bewijst dat het zeker kan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. 😍