Jessy in See You at Six - Mijn eerste schooldag

Vandaag was toch wel een bijzondere dag! Jade haar allereerste dag in het lager onderwijs. Het woordje 'ik' is al aangeleerd. Jade was toch wel wat ontgoocheld omdat ze nog niet kan lezen, schrijven en rekenen. Ze dacht werkelijk dat ze het allemaal op Ć©Ć©n dag ging leren.
Zo schattig!

Eden is gestart in de tweede kleuterklas en ook hij ziet het volledig zitten in de rode klas. Zo fier als een gieter kwam hij toe met zien nieuwe dino-boekentas.

Ook voor mij was het mijn eerste schooldag na twee maanden vakantie.
Ons thema is dit jaar 'een gezonde geest in een gezond lichaam'. Alle leerkrachten moesten zich dus verkleden in een sporttenue om de leerlingen te ontvangen. Maar mijn outfit lag al even klaar! Een Jessy uit LMV in een nieuw stofje van See You at Six. Voor mij een prachtige combinatie! Ik moest en zou het kleedje toch wel aandoen ... dus bedacht ik een leuke sport bij het kleedje. Een moderne danseres draagt toch vaak zulke kleedjes.. Niet? Ik deed mijn haar in een dot, deed ballerina's aan en maakte er een lint aan vast zodat het leek op spitzen  :-) Zo kon ik toch mijn kleedje dragen!

De stof van See You at Six is prachtig en ook heel luchtig om te dragen! De blauwe tinten met koperaccentjes spraken mij onmiddellijk aan! 
Ook de muntkleuren ... prachtig ... die zullen zeker nog gekocht worden!

Mijn eerste schooldag was alvast geslaagd !


Ook de kindjes waren er klaar voor deze morgen met hun nieuwe boekentas:
Reacties

  1. Prachtig! Ik heb net mijn eerste stofje van see you at six geknipt, zo zacht. Jouw stofje is trouwens mijn favoriete

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige jurk! Die stofjes van see you al six zijn zo mooi en het modelletje staat je super. Oh en die laatste foto, zo lief!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ook een SYAS stofje geknipt voor deze jurk en ik begon te twijfelen of het stofje wel 'zwaar' genoeg was om de plooitjes mooi te houden enzo, maar wel dus? :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. šŸ˜