Mira ... een haat-liefdeverhouding

Toen in de zomer van 2015 editie 4 van La Maison Victor uitkwam, sprong de Mira broek onmiddellijk in het oog! Dat was helemaal mijn ding en iets dat nog niet te vinden was in mijn kleerkast. De speciale zakken en het leuke detail op het achterpand zag ik meteen zitten.


Ik zocht naar een gepaste stof en bijhorende fournituren en ik kon beginnen. Deze vond ik trouwens op het Stoffenspektakel. Een grijszwarte gebreide stof met een zilveren glitterdraad in. Het stofje viel heeeeeeeeeel goed mee van prijs en ik kocht meer dan voldoende. Ook het nepleder vond ik op het Stoffenspektakel.


Dan kwam de twijfel bij de maat. Na het opmeten van mezelf, volgde ik mooi de matentabel uit het boekje, maar na de eerste pasbeurt was het al duidelijk dat het niet echt mijn model was ... ontgoocheling alom! Ik leek wel heel struis in deze broek (niet dat ik nu mager ben), echt een goed gevulde patattenzak. Kortom ze was helemaal niet flatterend.


Alles werd mooi opgeborgen. Het kwam stilletjes aan onderaan de kast geduwd en vergeten.Af en toe kwam ik het terug tegen, maar nooit deed ik de moeite om het probleem aan te pakken. Tot ik onlangs de kasten eens aan het opkuisen was en de broek en enkele patroondelen opnieuw in mijn handen had. Ik nam ze mee bij mijn mama en zij spelde ze af zodat het patattenzakgevoel verdween.


Over de paspelzakken heb ik ook enorm getwijfeld. Omdat ze voortdurend open stonden, heb ik ze toch dichtgenaaid.


Door het stofje en het gebruik van het nepleder oogt de joggingbroek heel wat chiquer! In combinatie met mijn lievelingssandalen werd het uiteindelijk toch mijn outfit voor het communiefeest van ons buurmeisje! Ze zit zalig! Mira zal veel gedragen worden dat staat vast!
Wat eerst haat was, is nu stilaan liefde geworden!

Reacties

 1. Goed dat je ze gered hebt! Je draagt ze echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Nog steeds niet helemaal zeker ... maar ze zit alvast zalig!

   Verwijderen
 2. Ik heb deze ook net gemaakt. Met gewone steekzakken trouwens. Ze zit idd heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. šŸ˜