Lora ... een musthave?

De Lora jurken ... enkele maanden en ondertussen jaren geleden bleven ze je rond de oren vliegen. Het is natuurlijk een prachtige jurk! Maar is het wel iets voor mij? Accentueert de heupen stond er in La Maison Victor... Oei de twijfel sloeg toe want als er één ding niet moet geaccentueerd worden dan zijn het toch wel niet mijn heupen zeker...

Toch heb ik het mij gewaagd met een goedkoop stofje dat ik kocht op het stoffenspektakel. Een rode, stevige tricot met wat reliëf in.

Of het resultaat er mag zijn, laat ik aan jullie over.

Het werd in elk geval mijn feestjurk voor Kerst 2015 en dochterlief kreeg uit de restjes een leuk rokje. Een eigen patroontje. Op deze manier waren we toch weer assorti :-)


Jaja 2015, je leest het goed! Het haalde de blog nog niet ... maar het kleedje werd meer dan eens gedragen! Maar op deze warme Belgische nationale feestdag mocht rood niet ontbreken.Blijkbaar is rood het kleur dat iedereen staat? 
Wat denken jullie?


Reacties

 1. volgens mij accentueert het uw heupen helemaal niet teveel ofzo, echt heel mooi, alleen een beetje warm voor vandaag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, het was aandoen voor de foto en weer uit 😉 blij om te horen want ik wel goede heupen!

   Verwijderen
 2. Het staat je supergoed! Zowel de kleur als het model van de Lora. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi, het staat je heel goed! Is een model dat ik ook wel graag zou dragen. Ik ga op zoek naar het patroon :-) Dank voor dit te laten zien !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooie jurk. Ze staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. 😍