The Golden June & Lucy

Sinds deze zomer al had ik dit prachtig goudkleurig, linnen stofje gekocht. Ik was onmiddellijk verliefd op dit stofje van Mer du Nord. Ik kocht ze via MonDepot ... ik kocht direct genoeg, want ik ging hier zeker en vast een jurk mee maken voor de feestdagen ...

Na lang zoeken voor de perfecte jurk ... verschenen de June Dresses van La Maison Victor meer en meer in blogland. De perfecte jurk voor mij ... want ik ben smal bovenaan en vrij breed aan de heup. Ideaal dus zo'n June.

Deze week heb ik eindelijk mijn June kunnen afwerken. Ik ben zeeeeeeer profijtig geweest met de stof want indien ik kon wou ik voor Jade natuurlijk ook zo'n pracht kleedje maken! En jawel, er was stof genoeg.

Voor Jade gebruikte ik een patroon van de nieuwste LMV: Lucy. Toen ik de LMV voor het eerst op de facebookpagina Naaien voor Vriendinnen zag verschijnen ... dacht ik direct aan de gouden stof ... het Lucykleedje zag ik er direct in. Er stond nochtans om stijvere stof te gebruiken. Maar ik vind het best wel geslaagd :)

Beide kleedjes zijn gevoerd met een stof van de prachtige collectie met goud van Camelot!

Kunnen we zo gezien worden met de feestdagen???
Nog enkele foto's:


De ideale schoenen had ik deze zomer nog gevonden!

Ook de blinde ritsen beginnen aardig te lukken :)


Ook papa en broer zullen met deze stof aangekleed worden... maar wat zal nog een verrassing worden.

Maar extra tips zijn welkom!

Reacties

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. šŸ˜