Jump in my suit ...


La Maison Victor is toch wel een van favoriete magazines de laatste tijd! Zo waren er in de vorige editie verschillende patroontjes die ik wel eens wou maken.

De Josie jumpsuit sprak mij onmiddellijk aan ... en toen ik mij meer verdiept had in het tijdschrift, zag ik de combinatie met Ocean dress staan! Dat was de jumpsuit die ik zeker wou uittesten!

Maar dan was het de juiste stof vinden ... en toen viel mijn oog op Swoon, een leuk stofje dat ik vond bij Liesellove. Ik was meteen verliefd ... en het trok eigenlijk wel nog goed op de blauw/zwarte stof die LMV ook gebruikte. Dus was de keuze snel gemaakt!

Toen sloeg de twijfel in ... zou ik nu de Josie jumpsuit volledig maken of toch de combinatie van Josie en Ocean??? Mmmm ik kon maar niet beslissen, dus heb ik de broek gemaakt en beide bovenstukken geknipt :) dan kon ik nog kiezen en het topje dat niet goed was, kon ik nog gebruiken voor een rok of short aan te hangen! Ik begon dus met de broek en vervolgens de Ocean top omdat die iets eenvoudiger was. Ik had ze maar zozo aan elkaar gezet om eens te testen!
Maar ik dacht ... DAT IS HET !! Dus ligt het andere topje nu terug in de kast, geknipt klaar voor een ander projectje!

Wat vinden jullie? Want ik had altijd mijn twijfels bij jumpsuits ... Gepast voor een trouw?


Stof: Swoon - Liesellove
Patroon: LMV : Ocean-Josie
Schoenen: Hispanitas van Skoll te Aalst

Reacties

 1. Ik vind hem heel netjes. Die kan je zeker aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb je niet een riempje met wat kleur of glitter om het geheel te breken?Ik heb de jumpsuit ook gemaakt,in andere kleurencombinatie en op de diploma uitreiking van de dochter aan gehad.Je mag altijd eens komen kijken op mijn blogje: http://ikmaakhetzelfnu.blogspot.be/search/label/jumpsuit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doen! Hij is mooi en gekleed en je voelt je duidelijk goed in ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zeer mooi, nog een riem in de lende met wat glitter ofzo of een kleurtje en een halsketting en als het te koud is gewoon een zwarte sjaal over je schouders geniet van het feest Btw echt heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. šŸ˜