PKP2015: Verslaafd?

Vorige week was het PUKKELPOP... Stilletjes aan is dat een traditie geworden van toch minstens één dag te gaan! Elk jaar groeit en groeit Pukkelpop, het is ongelooflijk! 

Zo heb je Petit Bazar, een leuk plekje dat telkens helemaal omgevormd is in een bepaald thema. Dit jaar en dit is even van PKP zelf: Start-to-run, yoga, paleo-diëten… Aan gezondheidgoeroes geen gebrek. Tijd om op Petit Bazar het evenwicht te herstellen. Eindelijk! Een plaats waar krankzinnig of besmettelijk zijn mag. Zonder risico op een GAS-boete.

SARS, mond- en klauwzeer, pokken, pest, lintworm of andere parasieten…  Je kan alles oplopen in Petit Bazar, een ware broeihaard voor bacteriën, huidschimmels en andere infectieziekten.
Nog op zoek naar een geldige reden voor je ziekteverzuim? Dan sturen we je graag met kant-en-klare aandoening – inclusief vage diagnose – naar huis. Kom kuren in ons sanatorium, we genezen je van je dwangmatige drang naar mentale rust en een aanvaardbaar cholesterolgehalte. 
Het was weer zalig ! Maar het zaligste was: de 'Singer' tent :)  Wie ambities koestert voor het creëren van een nieuwe Frankenstein kon terecht bij de workshops van Titi & Singer. Ze leren je wonderen verrichten met naald en draad voor creaties als je eigen dwangbuis, quarantaine outfit of allergy badge. Alé ja, voor sommigen was dat al een wonder :)
Ik kon het mij niet laten, ik moest en zou achter een naaimachine kruipen!


 En het resultaat:
En hopelijk kunnen we volgend jaar weer genieten van Pukkelpop en de naaimachines :)

Reacties

  1. oh zo super, naaimachines op een festival!

    ik heb je genomineerd voor de liebster award check mijn blog: justdelphine.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. 😍