Het ideale geboortesetje met gratis patroontjes! Eén van de nieuwjaarscadeautjes voor mijn allerliefste metekindje, Robyn!
Ik ging aan de slag met een stofje van bambiblauw, een lichte french terry sweaterstof! Een stof waar ik eigenlijk heel graag mee werk! Je kan ze hier vinden met extra korting!

Het Oliverbroekje was snel gemaakt! Zo'n comfortabel babybroekje dat je zelf ook wel zou willen dragen. Het patroontje is helemaal gratis en kan je hier vinden! Ook de werkwijze staat er bij!Bij zo'n broekje hoort natuurlijk een T-shirtje. Ik dacht eigenlijk eerst zo'n T-shirtje te kopen ... maar de zoektocht naar een zwart simpel T-shirtje maat 68 was eindeloos lang en spijtig genoeg zonder resultaat ... dus kocht ik in de zeeman een zwarte T-shirt voor 2 euro en maakte daarvan een T-shirt! Ook daarvoor gebruikte ik een gratis patroontje. Het kiind kruippakje werd gemaakt en wat korter gemaakt zodat het een T-shirt met een enevelophals werd. Met zilveren flexfolie knipte ik wat krullen uit en het perfecte T-shirtje werd geboren.


Om het helemaal af te werken maakte ik nog een haarband voor haar wilde haardos in bedwang te houden. Hiervoor haalde ik mijn inspiratie hier. Het konijnenspeelgoedje werd ook via deze weg gemaakt! De houten ring haalde ik bij de Banier.
Het ideale geboortecadeautje of in dit geval nieuwjaarscadeautje!

Binnenkort de aan foto's!

Reacties

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. 😍