Back 2 School


Mijn allereerste blogberichtje ging over het boek Mijn Tas en de Ida-laptoptas die ik er uit gemaakt had. Wel ik beloofde toen plechtig dat ik nog een versie ging maken die smaller was en bestaande uit canvasstof.
Wel de tas die ik toen maakte heb ik een volledig schooljaar gebruikt en heeft dus serieus afgezien. Ik stak er zodanig veel boeken en mappen in en daarbij mijn laptop... het heeft wat gewicht meegesleurd die tas. Hier en daar begint ze dan ook te scheuren ... het was dus hoog tijd voor een nieuwe! EĆ©ntje in canvasstof en smaller :-)
De binnenzakken:Stof: Canvasstof (Lyndby) en zwarte stof (Ditte) uit Ikea 
Patroon: Ida uit het boek Mijn Tas

Reacties

 1. oh dat is echt een hele mooie tas. Ik zou die ook wel nog willen proberen als laptoptas te maken. Welke versteviging gebruik je hiervoor?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hier Vlieseline H460 gebruikt maar eigenlijk is Decovil wel beter voor meer stevigheid!

   Verwijderen
  2. Hey Kim, Ik heb ze met decovil gemaakt, decovil aan de buitenkanten en aan de voering H640. Maar ze zakt nog een beetje in (heb ze wel breder gemaakt, geloof dat de mijne uiteindelijk 18cm is) en die decovil maakt het een hel om te keren (of ik laat mijn keergat te klein - ik haaaat die blinde steek hihi).

   Verwijderen
 2. Mooi! Eind september verander ik van job, (mooi moment om eens iets nieuws uit te proberen), en deze staat zeker op mijn to-do lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Een reactie is altijd leuk om te lezen. šŸ˜